Paasduik – 2 april 2018

Evenement

Binnenkort is het weer Pasen! Op 2e paasdag (2 april 2018) willen wij het nieuwe buitenwater duikseizoen van start laten gaan!
En wel op gepaste wijze met onderwater paaseieren zoeken in het meer van Luna te Heerhugowaard. Wij hebben contact gehad met de paashaas en die heeft beloofd dat hij speciaal voor ons onder water een aantal eieren gaat verstoppen. Sommige eieren zijn genummerd en na de duik kunnen met deze nummers leuk prijsjes verdiend worden. Helaas moeten wij wel erbij zeggen dat de 1 sters duikers in opleiding niet mogen mee duiken maar mogen natuurlijk wel komen kijken en blijven eten.

Om 15.00 uur verzamelen wij op het strand van Luna ter hoogte van The Temple. Pasen valt vroeg dit jaar dus een extra uitdaging, vanwege de lage watertemperatuur. Het plan is om na de duik om 18.00 uur te gaan eten bij tapas restaurant La Vida in Heerhugowaard. Waar we een uitgebreid verrassingsmenu in zes gangen gaan eten zie restaurantlavida.nl voor meer informatie.

Aan de wedstrijd zijn geen kosten verbonden, het eten en drinken is wel voor eigen rekening.
Prijsindicatie voor het eten: 6 gangen verrassingsmenu € 32,95 exclusief drinken
Opgeven voor donderdag 1 maart 2018 voor het onderwater paaseieren zoeken en/ of het eten door middel van een e-mailtje te sturen naar: evenementen@dvhhw.nl