DVHHW

Opleiding

De instructeurs van D.V.HHW leiden je op verantwoorde en veilige wijze op tot volleerd sportduiker. Duiken is niet moeilijk, maar om veilig te kunnen duiken zijn er wel zaken die je moet weten en oefenen.

De cursussen zijn modulair opgezet en bestaan uit een theoretisch en praktisch gedeelte. Bij de theoretische modulen moet je denken aan zaken als duiktechniek, materialenkennis en eerste hulp. De theoriemodulen worden afgesloten met een korte toets. De praktische modulen worden geoefend in het zwembad en in het buitenwater. Beheers je een oefening,dan wordt de betreffende module afgetekend in je duiklogboek. Er zijn geen examens. Het behaalde NOB duikbrevet is meteen een CMAS brevet, dus wereldwijd erkend!

Bij voldoende aanmeldingen kan je bij D.V.HHW de opleidingen 1 t/m 3 Ster Duiker volgen. Naast deze opleidingen geven we ook korte Specialisaties, waarvan een aantal gebreveteerd zijn.

1*-Duiker 2*-Duiker 3*-Duiker
Open Water Diver Advanced Open Water Diver Divemaster
Minimumleeftijd:14 jaar Minimumleeftijd:15 jaar Minimumleeftijd:18 jaar
Ingangsniveau: geen Ingangsniveau: 1*-Duiker Ingangsniveau: 2*-Duiker
Zelfstandig duiken met een buddy tot een diepte van maximaal 20 m Zelfstandig duiken (met een buddy) onder gevarieerde omstandigheden Duikers begeleiden en 1*- en 2*-instructeurs assisteren.