DVHHW

Introduik 2017

Introduik 1 december is vol!

 

Duiken in Nederland….. is dat leuk ? Ja, dat is leuk! Op de plaatsen waar wij duiken is het zicht 4 tot 8 meter. Er valt van alles te zien: kreeften, krabben die elkaar te lijf gaan, snoeken die liggen te loeren, paling, sepia’s (inktvissen) die van kleur veranderen, hindernisparcoursen, en nog veel meer.

Komend jaar bestaat Duikvereniging Heerhugowaard alweer 10 jaar. En zoals ondertussen gebruikelijk is organiseren we ook dit najaar open avonden. De avonden zijn bedoeld voor iedereen die wil leren duiken of al kan duiken en dat vaker wil doen.

Wij vinden het belangrijk om duikers op te leiden op een veilige en betrouwbare manier. Het leuke is dat je bij ons leert duiken in je eigen omgeving, in een rustig tempo zonder haast. Na afloop van de 1-sters-opleiding ben je een Open Water Diver, een internationaal brevet waarmee je over de hele wereld kunt duiken. Een bijkomend voordeel is dat je leert duiken in Nederland. Ze zeggen niet voor niets: als je in Nederland kunt duiken, dan kan je het overal. Naast duikopleidingen kan jij bij ons ook leren snorkelen. Leuk voor de partner die niet duikt of als voorbereiding op je vakantie. En denk dan niet alleen aan tropische zeeën. Ook in Noorwegen gaan mensen met een snorkel te water op zoek naar bijvoorbeeld orca’s.

Bij voldoende aanmeldingen organiseren we een NOB-snorkelopleiding, deze bestaat uit drie niveaus (A, B en C). Je leert onder andere de juiste ademtechnieken om te snorkelen, hoe je moet zwemmen met vinnen, hoe je een duikbril leeg maakt, je leert hoekduiken en verschillende manieren om het water in te gaan. Daarnaast is er aandacht voor snorkelen met een buddy en reddingszwemmen.

Denk je dat duiken of snorkelen misschien iets voor jou is….

 • Ben je 16 jaar of ouder
 • Heb je de tijd om op vrijdagavond naar het zwembad Waardergolf in Heerhugowaard te komen.

Dan zien we je graag op 27 oktober, 3 en 24 november of 1 december 2017 van 21:00 tot 22:00 in de Waardergolf in Heerhugowaard. Duikvereniging Heerhugowaard zorgt voor alle duikspullen en er zijn geen kosten aan verbonden. Om ervoor te zorgen dat iedereen aan bod kan komen is het wel noodzakelijk om je van tevoren op te geven via het onderstaande aanmeldformulier.

Wij hebben er zin in om je te laten zien dat er in Nederland zoveel te ontdekken valt onder water.

Tot gauw bij Duikvereniging Heerhugowaard.

  De geplande introduiken zitten al vol. Geef je belangstelling voor een eventuele extra avond hieronder aan.

  Intro duiker 1
  Duikervaring
  Voorkeur

  Optie: Intro duiker 2

  Duikervaring
  Voorkeur


  Extra informatie